1 op 1 training

Motivatie te kort? Wij helpen u!

Coach-lava's Lifestyle plan

Samen streven we naar een actieve en gezonde leefgewoonte, die een korte termijnplanning overschrijdt, met een verhoogde levenskwaliteit en gezondheidsbevordering tot gevolg.
Je krijgt een individueel aangepast en geperiodiseerd trainingsplan en ik begeleid u persoonlijk, direct en indirect bij de uitvoering ervan. We leggen de nadruk op het functioneel bewegen met aandacht voor een correcte houding + bewegingsuitvoering. Dit allemaal voor zowel beginnende sporters als ook ervaren atleten.

”Op een leuke manier naar uw doelen werken.”

Volledige begeleiding in je (sport)traject
100%
Helpen je dagelijkse beweging te verbeteren zonder te sporten​
100%
Verbeteren van flexibileit en mobiliteit
100%

Mijn 5 stappen naar uw doel!

Stappenplan

1. Intakegesprek

We bekijken samen uw doelen en wensen. Hier vult u enkele vooropgestelde vragen in zodat uw trainer u beter leert kennen en beter zicht heeft voor de volgende stappen.

2. planning maken die perfect bij u past

Aan de hand van uw gestelde doelen maken wij een planning die perfect voor u past. Dit met in gedachte welke doelen u op welke termijn wilt behalen.

3.Start van het traject

LET’S GO! Het begin van uw doelen, dit kan beginnen met het starten van onze eerste sportsessie samen of het begeleid trainen op afstand. Hier passen we de planning toe die wij eerder samen hebben opgemaakt.

4. Tussentijdse controle

Hier kijken we of we de goede kant uitgaan richting uw gestelde doelen. Hier kunnen eventuele aanpassingen gedaan worden om uw doelen zo optimaal mogelijk te behalen.

5. Behalen van uw doelen!

Na het volgen van de afsproken planning hebben wij samen UW DOELEN behaald! 

Define your personal training goals

change your life

Stijn Streuvelslaan 29 9800 Deinze

0478608376

info@coach-lava.be

Copyright © 2022 Coach-lava

Powered by Coucke-Technologies