Wie ben ik?

Mijn verhaal

YOUR COACH

Aangenaam! Ik ben Lava David ook beter gekend als ‘Coach Lava’.

Al van jongs af aan ben ik gedreven en gepassioneerd in sport en wil ik altijd het beste van mezelf geven.

Dit is een passie dat ik maar al te graag wil delen met de mensen. Jarenlang heb ik vrijwillig deze passie gedeeld met een grote groep mensen (Street Workout 9800). Dit heeft me gestimuleerd om van mijn passie mijn werk te maken. Na enkele opleidingen (o.a. EXOS fitness specialist, Sport en motivatiecoach, bijscholing small group training in München, bijscholing functional training,…) ben ik gestart als personal trainer in Fast Fitness. Hier geef ik de small group training en daarnaast ook personal training (1 op 1).

A STRONG MIND BUILDS A STRONG BODY

Niet enkel het trainen is belangrijk maar ook het mentale welzijn! Dit is in mijn ogen ook de eerste stap richting een gezond lichaam en geest. In deze dagen van stress op het werk, sociale druk enzovoorts is een sterke, happy mindset zeker meer dan nodig! Ik help je graag mee door dat klein duwtje te geven om uw intrinsieke motivatie te vinden. Personal training is niet alleen maar schema’s maken en oefeningen uitleggen, het is zoveel meer!

mind body and soul

personal trainers

Door 1 op 1 te werken bereikt u sneller uw doelen door dagelijkse opvolging en blessurevrij te trainen door de constante begeleiding tijdens uw workouts met uw coach.

FruiteCreated with Sketch.

voeding

Gezond en gevarieerd eten is niet enkel goed voor het sporten maar ook voor het dagelijks leven. Voeding op punt zetten door de juiste aanpassingen en opvolging is dus van cruciaal belang, ook na onze samenwerking.

motivatie

Meeste mensen beginnen met sporten en haken af. Met de hulp van jouw personal trainer vinden we samen uw drijfveer en maken we dat sporten iets is waar je naar uit kijkt, niet alleen nu maar ook op lange termijn.

Apply today and become part of our family

EAT. SLEEP. GYM. REPEAT.

Stijn Streuvelslaan 29 9800 Deinze

0478608376

info@coach-lava.be

Copyright © 2023 Coach-lava

Powered by Coucke-Technologies